Lage Vuursche

Ons restaurant Buitengewoon de Bosrand in Lage Vuursche ligt aan de rand van het bos. Op het menu staan heerlijke pannenkoeken, lunchgerechten, vriendelijkheid en een warm welkom-thuis gevoel.

Het dorp Lage Vuursche ligt in een bosrijke omgeving (1170 hectare aaneengesloten bos) waardoor je er heerlijk kunt wandelen, fietsen, midgetgolfen en paardrijden.
Kom, na het halen van een frisse neus, lekker lunchen of dineren in ons pannenkoekenhuis! Ook honden zijn bij ons van harte welkom! Vers water en handdoeken voor de vieze pootjes staat klaar!

Fietsroutes Lage Vuursche
Er is genoeg te fietsen in Lage Vuursche. Via route.nl of fietsennetwerk.nl kunt u uw eigen route langs de prachtige bezienswaardigheden plannen.

Wandelroutes Lage Vuursche
Naast fietsen kunt u ook naar hartenlust wandelen in Lage Vuursche. Er zijn talloze paden door het bos en de landelijke gebieden. Deze routes zijn ook geschikt voor Nordic Walking. Het Staatsbosbeheer heeft verschillende wandelroutes uitgezet en gemarkeerd met gekleurde paaltjes.

Wandelroutes Staatsbosbeheer
Klik op de onderstaande wandelingen en start de route!

Nonnenland wandeling (2,5 km)

Beukenwoud wandeling (2,5 km)

Stulpwandeling (3,1 km)

Schapendriftwandeling (3,9 km)

Engelse Park wandeling (4,5 km)

Vijverwandeling (5 km)

Stulp en kasteeltuinwandeling (6 km) – boswachterswandeling

Scootmobielroute
Niet meer wandelen, maar met de scootmobiel? Ook daar is een prachtige route voor in Lage Vuursche. Bekijk de scootmobielroute De Vuursche (15 km) hier! (klik op de route)